Mogu li farmerke stvarno da smanje celulit? Vrangler tvrdi da je to moguće i to uz pomoć njihove nove linije Denim Spa farmerki koje njeguju kožu.



Farmerke koje predstavlja kćerka Micka Jaggera, Lizzie Jagger, u sebi imaju sastojke poput aloe vere i masline, da bi zaštitile vaše noge od isušivanja ispod grubog teksasa. Dolaze i u varijanti sa posebnom formulom sačinjenom od shea maslaca, ulja nara i monoija, egzotičnog sastojka s Tahitija.



Pošto farmerke bolje prianjaju uz tijelo, efikasnije djeluju i aktivni sastojci koji su u njima i do 15 dana, a formula je prisutna i do 95 pranja.

Lizzie tvrdi da su joj, od anticelulit farmerki, noge na dodir mekanije nego inače. To joj vjerujemo, jer mnoga istraživanja ipak dokazuju da se pomorandžine kore možemo donekle riješiti samo pravilnom ishranom i vježbanjem. Kreme i razni anticelulit preparati samo pospješuju izgled kože i čine je elastičnijom.



Modna i kozmetička industrija decenijama se bore protiv pomorandžine kore. Prije dvije godine predstavljene su prve anticelulit farmerke u Milanu, koje u sebi sadrže sve dragocjene materije koje se obično koriste za borbu protiv celulita; kofein, ekstrakt escina iz kestena i vitamin E.









261857_1111_vampire_BR_300x250

Objavi komentar Blogger Disqus

 
Top