Dorothy Hunter želi dokazati da je hrana za kućne ljubimce jednako hranjiva i ukusna kao ona za ljude


Vlasnica trgovine kućnim ljubimcima u Washingtonu stavila se u cipele svojih klijenata na mjesec dana. Dorothy Hunter od 19. lipnja jede samo hranu za mačke i pse i - sviđa joj se. Na ovaj način želi dokazati da hrana za ljubimce može biti jednako hranjiva i ukusna kao ona za ljude, piše Oddity Central.

'Iznenadili biste se koliko je hrana za pse i mačke ukusna ako se dobro pripremi', kaže Dorothy. 'Stvarno jesi ono što jedeš, a isto vrijedi i za kućne ljubimce. Odlučila sam jesti njihovu hranu mjesec dana samo da dokažem kako je ukusna i hranjiva', objašnjava.




Ideja za projekt došla je neočekivano. Dok je punila police u trgovini ogladnila je. Kako nije imala vremena za otići po hranu zgrabila je jednu od vrećica s poslasticama za životinje. I oduševila se. A onda pomislila kako bi to mogla raditi 30 dana.

Jede sve osim kostiju i sirovog mesa. Hrana koju konzumira isključivo je ona koju prodaje u svojoj trgovini. 'Vjerujem u naše proizvode', kaže. Toliko da je spremna njima hraniti članove obitelji i zaposlenike.



Otkad je počela jesti hranu za ljubimce, Dorothy je primijetila neka poboljšanja u zdravlju. Noge su joj manje otečene i izgubila je kilogram. Međutim, naglašava kako ovo ne radi radi gubitka težine. Želi pokazati da vjeruje u proizvode koje prodaje i naglasiti kako je bitno čitati ono što piše na ambalaži, bilo da je riječ o hrani za kućne ljubimce ili onoj za ljude.







Objavi komentar Blogger Disqus

 
Top